panorama

Prodeco osaksi A-Insinöörejä

Prodeco Oy:n koko osakekanta on myyty A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lle. Yritysten rakennuttamisen asiantuntijuus ja kasvustrategia ovat kaupan yhteisiä nimittäjiä. A-Insinöörien maantieteellinen läsnäolo vahvistuu ja laajenee Pohjois-Suomen suuntaan ja henkilöstö kasvaa 30:llä asiantuntijalla. Samalla Prodeco saa leveämmät hartiat osana isoa konsernia.

- Prodecon tavoittena on ollut yrityksen perustamisesta lähtien kasvaa hallitusti, kehittyä ja olla alansa johtava toimija, kertoo Prodeco Oy:n toimitusjohtaja Ari-Matti Jänkälä. Ensimmäisten neuvottelujen jälkeen oli mukava huomata, että jaamme monella tapaa saman näkemyksen ja tavoitteet A-Insinöörien kanssa. Kun yhteistyö oli toimivaa myös henkilötasolla, päätös yhdistymisestä oli loppujen lopuksi selvä, vaikka vaihtoehtojakin oli. Odotankin innolla mahdollisuutta päästä kehittämään yhdessä yritystä ja koko toimialaa.

 - Osaamisen yhdistäminen Prodecon kanssa on meille tuttua työn alla olevasta Oulun Tulevaisuuden Sairaala 2030 -allianssihankkeesta. Yhteistyömme on kantanut hedelmää projektinjohdon ja rakennuttamisen arvontuoton ja jatkuvan parantamisen ideologian siivittämänä. On ilo saada Prodecon taitavat asiantuntijat menestyvään ja kasvavaan tiimiimme, toteaa A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n toimialajohtaja Juhani Karhu.

Prodecon Oy:n henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Sopimus yrityskaupasta allekirjoitettiin 31.3.2017.

« Takaisin

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja