panorama

Nimityksiä Prodeco Oy:ssä

Rakennustyön valvojaksi Oulun yksikköön on nimetty RI (AMK) Juho Kropsu. Juholla on alan työkokemusta n. 12 vuotta ja hän on viimeksi työskennellyt NCC Rakennus Oy:n palveluksessa vastaavana työnjohtajana. Juho aloittaa Prodecon palveluksessa 7.8.2017. 

Tutkimusinsinööriksi Oulun yksikköön on nimetty DI Ville Nurkkala. Ville on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta kesällä 2017. Hänellä on myös puutekniikan insinöörin koulutus ja aikaisempaa työkokemusta mm. puutuoteteollisuudesta ja AHS Control Oy:stä. Myös Ville aloittaa Prodecolla 7.8.2017.

Rakennustyön valvojaksi Oulun yksikköön on nimetty RKM (AMK) Mika Lämsä. Hän on ennen Prodecolle siirtymistään työskennellyt Sweco Rakennetekniikka Oy:n palveluksessa rakennesuunnittelijana, tietomalliasiantuntijana ja työmaavalvojana. Alan työkokemusta Mikalla on yhteensä noin 12 vuotta. Hän aloittaa Prodecon palveluksessa 1.9.2017.  Rekrytointi vahvistaa yrityksessämme paitsi työmaavalvonnan, myös tietomallintamisen resursseja ja osaamista. Näiden osaamisalojen yhdistäminen tuleekin olemaan yksi tulevaisuuden kehittämiskohteitamme.

RI (AMK) Riikka Hannuksela on siirtynyt Prodeco Oy:n palvelukseen tietomalliasiantuntijaksi ja projektipäälliköksi. Hän on aikaisemmin toiminut vastaavissa tehtävissä Prodecon tytäryhtiön Modeco Oy:n palveluksessa. Modeco Oy jatkaa toistaiseksi toimintaansa Prodecon rinnalla. Riikalla on erittäin vahva kokemus tietomallikoordinoinnista,  joka tulee jatkossakin olemaan Prodecossa keskeinen osa suunnittelun ohjausta.

Sähkötyön valvojaksi Rovaniemen yksikköön on nimitetty sähköteknikko Jarmo Seljänperä. Jarmolla on alan työkokemusta yli 20 vuotta ja hän on viimeksi työskennellyt Caverion Suomi Oy:ssä huoltopäällikkönä. Jarmo aloittaa Prodecon palveluksessa 1.9.2017.

 

 

« Takaisin

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja