panorama

Prodeco Oy Lappi vahvistaa organisaatiotaan

RI Jukka Luukinen on nimitetty Rovaniemen yksikköön projektipäälliköksi 2.1.2019 alkaen. Hän on ennen Prodecolle siirtymistään työskennellyt YIT Oy:ssä lähes 30 vuotta. Jukalle on kertynyt vuosien saatossa osaamista työnjohtajana, kustannuslaskijana, laskentapäällikkönä ja työmaapäällikkönä. Jukan vankka vuosien kokemus rakentamisesta usealla osa-alueella vahvistaa merkittävästi osaamista Rovaniemen yksikössä.
  RI Antti Sainio on nimitetty Rovaniemen yksikköön rakennuttajainsinööriksi 1.2.2019 alkaen. Hän on ennen Prodecolle siirtymistään työskennellyt Jatke Pirkanmaa Oy:ssä, Rakennustoimisto Arkta Oy:ssä ja YIT Rakennus Oy:ssä työnjohtajana. Rekrytointi vahvistaa rakennuttamisen resursseja ja antaa tuotantoon tuoretta näkemystä.
LVI-Insinööri Paulus Huhtala on nimitetty Rovaniemen yksikköön LVI-asiantuntijaksi 20.5.2019 alkaen. Hän on ennen Prodecolle siirtymistään työskennellyt Sweco Talotekniikka Oy:ssä ja Optiplan Oy:ssä LVI-suunnittelijana. Rekrytointi vahvistaa merkittävästi talotekniikan osaamista Rovaniemen yksikössä.

 

« Takaisin

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja