panorama

Blogin avaussanat

Ari-Matti Jänkälä

Tervetuloa lukemaan Prodecon blogia ja sen ensimmäistä julkaisua. Jatkossa blogin tarkoitus on käsitellä säännöllisen epäsäännöllisesti ajankohtaisia rakentamiseen liittyviä aiheita - välillä ehkä kärjistäenkin, välillä aiheen vierestä, mutta toivottavasti ajatuksia herättäen. Osalle lukijoista kirjoitukset voivat olla tuttuja LinkedIn:n Rakennuttaminen ja projektinjohto -ryhmästä. Prodecon sivuilla kirjoitukset ovat kuitenkin muidenkin kuin LinkedIn:iin liittyneiden luettavissa.

Mutta miksi ylipäätään julkaista blogia? Syyksi kelvatkoon vaikka lainaus Peter Druckerilta: "Se, mitä kirjaamme ylös, muuttuu meille näkyväksi, tärkeäksi ja toimintaamme ohjaavaksi. Se, mitä emme kirjaa ylös, häipyy silmistämme, muuttuu meille epäolennaiseksi ja haihtuu vähitellen mielestämme ja toiminnastamme." 

Kaikki kirjoituksiin liittyvät kommentit ovat tervetulleita. Voit olla vapaasti eri mieltä. Samaa mieltä oleminenkin on sallittua. Toivomme ainoastaan, että kommenttisi on asiallinen. Jos haluat esittää ehdotuksia käsiteltävistä aiheista, se onnistuu käyttämällä nettisivujemme yhteydenottolomaketta tai sähköpostilla projektipalvelu@prodeco.fi 

Kommentit
Kommentoi
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja