panorama

Prodeco Oy Lappi työnantajana

Prodeco Oy Lappi on Pohjois-Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakennustalouden asiantuntijapalveluita tarjoavia yrityksiä. Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta toimimme koko Lapin alueella. Olemme keskittyneet korjausrakentamiseen sekä vaativiin uudisrakennushankkeisiin. Asiakaitamme ovat mm. merkittävät kaupan ja teollisuuden alan yritykset sekä julkishallinto, kuten kunnat ja seurakunnat. Liikevaihtomme vuonna 2017 on n. miljoonaa euroa. Tilauskantaamme kuuluu rakennushankkeita pienistä korjauskohteista kymmenien miljoonien eurojen vaativiin erikoiskohteisiin. Tällä hetkellä olemme mukana mm. Lapin keskussairaalan laajennushankkeessa, jonka budjetti on noin 85 miljoonaa euroa. Yrityksemme kuuluu parhaaseen AAA-luottoluokkaan. Yrityksemme on 31.3.2017 lähtien osa A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:tä.

Arvostamme työsuhteissa vastuuntuntoa, itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä pitkäaikaisuutta ja molemminpuoleista sitoutumista. Yrityksemme yli historian aikana yhtään työntekijäämme ei ole lomautettu tai irtisanottu. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei aina niin vakavissaan, sekä vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Työntekijöillämme on mahdollisuus ylläpitää osaamista jatko- ja pätevöityskoulutuksen avulla. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman suuri osa henkilökunnastamme hankkii virallisen rakennuttajan, valvojan tai muun tehtävänkuvaan soveltuvan pätevyyden.

Avoimet työpaikat:

Prodeco Oy Lapissa ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeastikin ja hyviä osaajia tarvitaan aina. Mikäli työskentely yrityksessä kiinnostaa, voit jättää avoimen työhakemuksen käyttäen internet-sivujemme työnhakulomaketta tai sähköpostilla ari-matti.jankala@ains.fi.

A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy hakee Oulun yksikköön rakennustyön valvojaa, sähkötöiden valvojaa, tutkimusinsinööriä sekä rakennusterveys-/sisäilma-asiantuntijaa. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löydät alla olevasta linkistä.

https://www.ains.fi/tyopaikat/oulu-rakennustoiden-valvoja-sahkovalvoja-tutkimusins-rakennusterveys-sisailmavalvoja/

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään muissa tehtävissä A-Insinöörien Oulun tai Pohjanmaan toimipisteissä, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Petri Piiralaan petri.piirala@ains.fi. A-insinöörien muiden toimipisteiden työpaikoista löydät lisätietoa osoitteesta https://www.ains.fi/rekrytointi/

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Ari-Matti Jänkälä / Prodeco Oy Lappi, 0500-581 260, ari-matti.jankala@ains.fi

Yksikönjohtaja Petri Piirala / A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, 040-525 2864, petri.piirala@ains.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja