panorama

Prodeco Oy Lappi työnantajana

Prodeco Oy Lappi on Pohjois-Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakennustalouden asiantuntijapalveluita tarjoavia yrityksiä. Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta toimimme koko Lapin alueella. Olemme keskittyneet korjausrakentamiseen sekä vaativiin uudisrakennushankkeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. merkittävät kaupan ja teollisuuden alan yritykset sekä julkishallinto, kuten kunnat ja seurakunnat. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli n. 1 miljoona euroa. Tilauskantaamme kuuluu rakennushankkeita pienistä korjauskohteista kymmenien miljoonien eurojen vaativiin erikoiskohteisiin. Tällä hetkellä olemme mukana mm. Lapin keskussairaalan laajennushankkeessa ja Rovaniemen lentoaseman laajennuksessa. Yrityksemme kuuluu parhaaseen AAA-luottoluokkaan. Prodeco Oy Lappi on osa A-Insinöörit -konsernia.

Arvostamme työsuhteissa vastuuntuntoa, itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä pitkäaikaisuutta ja molemminpuoleista sitoutumista. Yrityksemme historian aikana yhtään työntekijäämme ei ole lomautettu tai irtisanottu. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei aina niin vakavissaan, sekä vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Työntekijöillämme on mahdollisuus ylläpitää osaamista jatko- ja pätevöityskoulutuksen avulla. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman suuri osa henkilökunnastamme hankkii virallisen rakennuttajan, valvojan tai muun tehtävänkuvaan soveltuvan pätevyyden.

Avoimet työpaikat:

Haemme Rovaniemen toimistollemme seuraavia vahvistuksia:

Projektipäällikkö

Projektipäällikkö vastaa itsenäisesti monipuolisten hankkeiden rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävistä. Lisäksi toimenkuvaan voi kuulua henkilöstä riippuen esimerkiksi erilaisia valvonta- tai kustannussuunnittelutehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa sekä aikaisempaa kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta. Toivomme, että hallitset nykyaikaisen tietotekniikan käytön. RAP-koulutus katsotaan eduksi. Mikäli sinulla ei vielä RAP-koulutusta ole, toivomme, että haluat sen palveluksessamme suorittaa.

Rakennuttajainsinööri

Rakennuttajainsinöörin toimenkuvaan kuuluvat erilaiset rakennuttamistehtävät, jotka voivat liittyä esimerkiksi kustannuslaskentaan ja -seurantaan, hankintoihin, aikataulujen hallintaan tai dokumentointiin ja työmaan valvontaan. Rakennuttajainsinööri toimii osana hankkeen rakennuttajatiimiä yhdessä projektipäällikön ja valvojien kanssa. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus rakennusalalta ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuuntuntoa, oikeaa asennetta työhön sekä kykyä käyttää nykyaikaista tietotekniikkaa. Kokemus tietomallien käytöstä ei ole pahitteeksi.  

Molemmissa tehtävissä tarjoamme mukavan ja välittömän työyhteisön, jossa voit unohtaa ylimääräisen byrokratian ja hierarkian. Takaamme, että tulet tehtävässäsi kokemaan haasteita, oppimaan uutta ja kehittymään ammatillisesti. Työ on itsenäistä, mutta joustavuus ja työyhteisön tuki kuuluvat luonnollisena osana asiaan.

Mikäli työskentely yrityksessämme kiinnostaa, jätä hakemuksesi 19.10.2018 klo 16:00 mennessä käyttäen internet-sivujemme työnhakulomaketta tai sähköpostilla ari-matti.jankala@ains.fi.

Lisätietoja antavat:

Yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälä, 0500-581 260, ari-matti.jankala@ains.fi

Rakennuttajapäällikkö Tuomo Nevala, 040-574 6478, tuomo.nevala@ains.fi

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään A-Insinöörien Oulun tai Pohjanmaan toimipisteissä, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälään ari-matti.jankala@ains.fi. A-Insinöörien muiden toimipisteiden työpaikoista löydät lisätietoa osoitteesta https://www.ains.fi/rekrytointi/

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja