panorama

Kustannussuunnittelu

Rakennushankkeen hinta voi suunnittelu- ja muista ratkaisuista riippuen vaihdella jopa kymmeniä prosentteja, vaikka lopputulos käyttäjän ja omistajan kannalta olisikin saman arvoinen. Hankkeen taloudellisuus voidaan varmistaa ammattitaitoisen kustannussuunnittelun avulla. Tämä ei tarkoita rakennuksen laadusta tai tarvittavista tiloista tinkimistä, vaan hankkeen ohjaamista siten, että kohde toteutuu asetettujen kustannustavoitteiden puitteissa. Kustannussuunnitteluun uhrattu raha maksaa itsensä takaisin yleensä moninkertaisesti.

Hinnan muodostumisen kannalta tärkeimmät ratkaisut tehdään jo rakennushankkeen alkuvaiheessa, jolloin kustannussuunnittelu ja -ohjaus onkin erittäin tärkeää. Hankkeen edetessä mahdollisuudet vaikuttaa sen hintaan vähenevät jatkuvasti. Hankintakustannusten on tärkeää huomioida myös hankkeen elinkaarikustannukset, jotka muodostuvat rakennuksen käytön aikana vuosien ja vuosikymmenien aikana.

Hoidamme hankkeesi kustannussuunnittelun ja -ohjauksen ammattitaitoisesti ja tehokkaasti tavoitteiden asettamisesta aina loppuraporttiin saakka. Voimme tarvittaessa laatia myös yksittäiset kustannusarviot tai vertailulaskelmat hankkeen eri vaiheissa, olipa kyse sitten tavoitehintalaskelmista, rakennusosa-arvioista tai suoritepohjaisista kustannusarvioista.

Käytössämme ovat ajan tasalla oleva tietotekniikka ja ohjelmistot sekä pitkän kokemuksen kautta hankittu kustannustieto.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta. Kerromme mielellämme aiheesta lisää. Lisätietoja antaa:

Ari-Matti Jänkälä, puh. 0500-581 260

Sähköpostilla: projektipalvelu@prodeco.fi

 

 

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja