panorama

Sisäilmakorjausten asiantuntijapalvelut


Korjaushankkeen ensimmäinen vaihe on selvittää korjaustarve ja sen aiheuttaja. Varsinkin kun rakennuksessa epäillään sisäilmaongelmaa tai havaitaan vaurioituneita rakenteita, perusteellinen syiden selvitys säästää vääränlaisilta korjauksilta ja antaa riittävät lähtötiedot korjausten suunnitteluun. Sisäilmaongelmien aiheuttajana voivat olla homeiden lisäksi monet muut biologiset tai kemialliset tekijät, kuten bakteerit tai haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC). Pelkkä tieto ongelmasta ja sen aiheuttajasta ei kuitenkaan riitä. Päätöksentekoa varten tulee lisäksi selvittää oikeat korjaustavat ongelmien poistamiseksi sekä korjausten kustannukset.

Kokonaisvaltainen palvelu


Sisäilmakorjausten palvelukokonaisuus yhdistää Prodecon vahvat osaamisalueet, rakennustalouden ja korjausrakentamisen. Palvelukokonaisuus sisältää mm. seuraavat vaiheittain etenevät tehtävät:

  • selvitämme lähtötilanteen ja perustiedot, mm. havaitut vauriot, epäillyt terveyshaitat, korjaushistorian ja riskirakenteet 
  • laadimme tutkimusohjelman ja teemme tai teetämme tarvittavat tutkimukset ja selvitykset, kuten sisäilma- ja kuntotutkimukset 
  • hoidamme tarvittaessa käyttäjäkyselyt ja yhteydenpidon työterveyshuoltoon
  • arvioimme korjaustarpeen ja vaihtoehtoiset korjausmenetelmät 
  • laadimme kustannusarvion korjausvaihtoehdoille
  • laadimme korjausohjelman ja esityksen jatkotoimenpiteistä

Lisäksi voimme tarvittaessa osallistua sisäilmaryhmän toimintaan ja vastata hankkeen tiedottamisesta sovittavassa laajuudessa.

Tilaajan tehtyä päätöksen korjausten suunnittelun käynnistämisestä, voimme hoitaa hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät suunnittelun valmistelusta hankkeen vastaanottoon ja takuuaikaan saakka. 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta. Lisätietoja antaa:

Rauno Pakanen, puh. 050-468 0020

Sähköpostilla: projektipalvelu@prodeco.fi
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja